*Klik hier om de desktopversie weer te geven.*

Foto's bestellen


Digitaal KDV per stuk 5 stuks 10x web/alles HR
webformaat 1200x1800 pixels - is op 10x15cm te printen 7,50 30,- 60,-
HR-formaat hoge resolutie - zelf te vergroten en op luxe materiaal te bestellen 15,- 60,- 99,-
De digitale fotoset voor €99,- bevat alle foto's van de kinderen alleen, samen en de groepsfoto('s). Heeft u meerdere inlogkaartjes, ontvangt u voor die prijs dus de foto's van alle inlogcodes samen.
Bovenstaande prijzen gelden voor foto's gemaakt op kinderdagverblijven. Voor shoots op evenementen en openbare locaties, gelden de ter plekke gecommuniceerde tarieven.

Om digitale bestanden te bestellen, mail je mij op info@studiomarjoleinbrinkhorst.com;
-de inlogcode
-jouw adresgegevens
-HR-formaat of webformaat
-fotokeuze; alles of fotonummers (de nummers bij 'productinfo')
Je ontvangt per email de factuur, de bestanden worden via wetransfer geleverd. De levertijd hiervan bedraagt na betaling circa één week.

Foto's op fotopapier en canvas kun je direct via de software bestellen. De levertijd hiervan is circa één week.

Luxe nabestellingen (zie onderstaande voorbeelden) zijn *per email* bij mij bestellen. Dit in verband met de diverse opties en ophangsystemen. De levertijd hiervan is circa twee weken.

De betaling en verzending van afgedrukte foto's gaat in samenwerking met Oypo, om kwaliteit en soepele verwerking te garanderen.

Tip: Heb je problemen met inloggen, kun je hier klikken of naar www.oypo.nl gaan.

. Inspiratie

Onderstaand kun je resultaten zien van wat klanten al eerder bij mij besteld hebben. Ben je ook trots op het eindresultaat? Mail mij een foto door, dan plaats ik hem hier! Inspiratie

info@studiomarjoleinbrinkhorst.com --- tel: 0681400135 --- KvK 60098767 --- © Studio Marjolein Brinkhorst 2018 --- Disclaimer
Terug naar boven