Terug

Familieshoot Soesterduinen

Deze drie zussen fotografeerde ik al eerder in de studio, in Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda. Nadat zij verhuisd zijn, hadden we al vaker contact gehad of ik weer een keer in de buurt zou zijn om de meiden weer eens te fotograferen.
Aangezien er voorlopig nog geen studioshoots in hun regio gepland waren, planden we een buitenshoot met het hele gezin in. Lekker de duinen en natuur in, met heerlijk weer.

Ook de meiden zagen de duinen als één grote speeltuin. Ze hebben heel wat af gerend. ;-) Dan staan de duinen ook nog vol met toffe klimbomen, wat wil je nog meer!

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Op de vroege zaterdagochtend stonden we in de De Soester Duinen om foto's van het gezin van Marieke Nijboer-van Beek te...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op  woensdag 16 mei 2018

StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg