Terug

Bruiloft Menno&Annemarie - Parel van Zuilen

Als je de wens hebt om buiten te trouwen, hou je nòg meer het weer in de gaten dat voor jouw trouwdag voorspeld wordt. Ook al liet de zon zich niet zien, bleef het droog en kon de ceremonie dus inderdaad buiten plaats vinden!
Midden in Utrecht, maar toch heerlijk ontspannen en vrij. Aan het water, op het gras, omringd door bomen en bloemen. Zeker als fotograaf ook ontzettend fijn om zo vrij te kunnen bewegen!

Ik begon bij Annemarie thuis. Ik was wat vroeger, dus kon precies ook nog het eten met haar ouders en vriendinnen vastleggen. Tijdens het gesprek gaven Menno en Annemarie al aan vooral lekker ontspannen en zonder moetjes te willen trouwen. Dat kwam goed!
Het was Menno niet gelukt de stropdas om te doen. Geen probleem, ook zonder zag hij er al prachtig uit. En in lijn met hun beeld bij hun dag; geen gestress in de gang om snel de stropdas nog om te doen terwijl je bruid al met smart staat te wachten.. Nee, gewoon eerst naar elkaar doen, die stropdas komt daarna wel!
Heerlijk!

De ceremonie zelf was prachtig persoonlijk en ondersteund door mooie muziek. Hiermee werd echt hun verhaal verteld! Heel mooi om zo de liefde voor elkaar en hun vrienden en familie te mogen zien en vastleggen.

Na een korte trouwreportage ging het feest dan echt van start; Menno en Annemarie zijn getrouwd!

Een like voor een kijk wordt gewaardeerd. :-) Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

//02-06-2018\\ Heerlijk buiten, ontspannen in de avond trouwden Menno & Annemarie bij De Parel van Zuilen in Utrecht....

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op  donderdag 14 juni 2018

StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Menno&Annemarie.jpg