Terug

Cakesmash Noud

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de newbornshoot van Noud fotografeerde! Nu was ik weer bij hem thuis, om met een cakesmash vast een klein feestje voor zijn -bijna- verjaardag te vieren. Hij vond en dacht er héél wat van. Vooral dat hij de botercreme toch echt niet lekker kon vinden. De cake wilde hij heel voorzichtig na veel aanmoediging dan toch nog wel proberen.

Je zag zijn hersenen kraken en hij heeft ons heel wat blikken en gezichtsuitdrukkingen laten zien. Wat hij ook wel een beetje vreemd, maar vooral errug leuk vond, was het badje na de cakesmash. Nadat hij er eventjes over na moest denken dat het toch best heel vreemd is dat zijn badje in zijn eigen kamer op de grond stond, werd er al snel heel wat afgespetterd. ;-)

Verdrinken jullie ook zo in die prachtige ogen...? <3

//Hieperdepiep hoera!\\ www.studiomarjoleinbrinkhorst.com/blog.html Noud is alweer bijna jarig! En dat hebben wij...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op woensdag 6 juni 2018

StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Cakesmash-Noud.jpg