Terug

Zwangerschapsshoot Soesterduinen

Shamir fotografeerde ik al diverse keren. Op het kinderdagverblijf, bij de Jumbo in Soest. Nu mama weer in verwachting is, mocht ik hun ook als gezin vastleggen tijdens een ontzettend liefdevolle shoot in de Soesterduinen. Wouw, wat een liefde, dankbaarheid en passie straalt er van dit gezin uit. Zo ontzettend mooi om te zien en voelen!
Ook blijf ik het zo bijzonder en mooi vinden hoe er tijdens en na zo'n shoot, zulke mooie gesprekken kunnen ontstaan. Die variatie in mensen die je mag ontmoeten en de diepgang en liefde die je terug krijgt is zo ontzettend mooi om te ervaren!
StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-zwangersschapsshoot-Soesterduinen