Terug

Familieshoot Soesterduinen

Manouk wilde graag haar familie verassen met een fotoshoot. Aangezien er al wat vermoedens waren, probeerde ze hen met een picknick op het verkeerde been te zetten. Terwijl zij lekker op het picknickkleed zaten probeerde ik onopvallend de duinen in te lopen om hen al picknickend vast te leggen, zonder dat zij het door zouden hebben. Zo kwam ik zo nonchalant mogelijk, zo min mogelijk hun kant op kijkend, vlak voor een grote groep honden uit de duinen in lopen. Zodat het net zou lijken alsof ik die grote groep vast zou leggen, terwijl ik stiekem toch wat ongeposeerde portretten van de familie kon maken.

Helaas werkte ons plan totaal niet als gehoopt, want ze hadden het al door zodra ik de duinen op kwam lopen. :P Dat was uiteindelijk helemaal geen probleem, want het lukte als nog om hele spontane foto's te maken tijdens deze gezellige shoot! In de hoofdrol was zeker ook het tasje van Lindy. Steeds moest die meegenomen, weggelegd en niet vergeten worden. Alleen daarom was er al lol zat!
Maar ook buiten het tasje om had deze familie ontzettend veel lol samen, heerlijk om te zien!
Ik vind het ook erg tof om te zien hoe ongedwongen iedereen was. Gewoon met rok en panty de boom in klimmen, je vriendin of je zus opeens vloeren, gewoon met z'n allen zo hoog mogelijk springen, elkaar omver willen duwen maar ook zwaar knuffelen. Ik hou echt van zulke shoots!

En wat ik ook heerlijk vind... Heerlijk warme chocomel met slagroom en een leuk en goed gesprek als afsluiting!
StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-Soesterduinen