Terug

Vriendinnen-zwangerschapsshoot in Amersfoort

Héérlijk is dat, zo'n locatie waar je zowel binnen als buiten prima uit de voeten kunt! Na een rit van een uur moet je natuurlijk eerst plassen als je zwanger bent... Dus we begonnen ook gelijk maar met een lekker kopje thee en bakje koffie. Bij een lekker haardvuurtje, gewoon lekker even bijkletsen!

Buiten gierde de wind en was het koud, wij zaten binnen eigenlijk wel prima! Dus gingen we ook gelijk maar door in de lunch. ;-) Ik ging vast op voorverkenning binnen de rest van het gebouw en vond een super leuk zaaltje waar we prima verder konden kletsen en experimenteren. Een prachtige zaal, oude spulletjes, boeken, lampen, hoogteverschillen... Wat kun je daar toch blij van worden.
Uiteindelijk hebben we buiten lekker buiten kunnen laten en konden we de shoot heerlijk warm met een goede lunch afronden.

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Wat doe je als het buiten koud en guur is? Koffie en thee drinken, lekker lunchen, kletsen en toch ook nog maar even wat...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op  vrijdag 29 december 2017

Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort Zwangerschapsshoots-met-twee-zwangere-vriendinnen-bij-Centraal-Ketelhuis-Amersfoort