Terug

Goudse bruiloft

Ik ontmoette Daan&Stephanie bij hun thuis in Gouda. Alhoewel ik tegenwoordig in Soest woon, ben ik opgegroeid in en rondom Gouda. Té leuk om er dan achter te komen dat je op de zelfde school gezeten hebt en heel wat dingen en weetjes gemeen hebben.

Ook tijdens hun bruiloft stond Gouda en de Goudse geschiedenis centraal. Met de boot het centrum in, trouwen bij Arti Legi, reportage in de steegjes in Gouda en een feest in de Spiegeltent. Heerlijk!
We spraken af bij de Visbank. Ik wilde parkeren bij het Bolwerk, was ruim op tijd, maar helaas ging de brug precies open toen ik eraan kwam. Ik werd lichtelijk zenuwachtig, totdat ik me opeens bedacht dat de brug misschien wel zo lang open was omdat mijn bruidspaar daar op dat moment onderdoor voer. Dus snel geparkeerd en jawel hoor, daar kwamen ze precies aan. Zo kon ik ze precies nog 20 minuten volgen door de grachten heen.

De liefde voor (de Goudse) geschiedenis was goed te merken tijdens de trouwreportage die we deden. Daan wist ontzettend veel te vertellen over diverse plekken! We maakten een rondje rondom de Sint-Jan voor de trouwfoto's en eindigden bij Arti Legi. Hier ging het dan echt gebeuren! Ze werden door alle vrienden, familie en collega's onder luid applaus buiten opgewacht. De groepsfoto maakten we buiten, maar voor de andere foto's gingen we toch maar lekker naar binnen toe. ;-)
Trouwen, dat doe je niet op een lege maag... Dus werd er eerst goed gegeten, geklets en gelachen. Hun vrienden hadden een hylarische sketch in elkaar gezet; heerlijk om alle gasten zo te zien lachen en ontspannen. En altijd leuk om zo het bruidspaar nog wat beter te leren kennen.

Met een volle maag, maakten we ons op voor datgene waar we eigenlijk voor kwamen; trouwen! Daan en Stephanie maakten hun entree in een bomvolle zaal. Onder genietend en toeziend oog van alle gasten werd hun verhaal verteld en in liefde verbonden! Onderweg naar het feest maakten we nog even een aantal foto's bij het Oude Stadhuys. Want zo'n icoon van Gouda, mag toch echt niet in zo'n Goudse bruiloft ontbreken!

In de Spiegeltent aanbeland, barstte het feest los! Wat een heerlijk enthousiasme, diverse stijlen en een uitbundigheid. Een feest om niet snel te vergeten. ;-)
StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Daan@Stephanie