Terug

Winterbruiloft bij 1892 in Zoetermeer

Ik ken Jacqueline al een aantal jaar, wat het extra bijzonder maakt om de hele dag op haar bruiloft aanwezig te mogen zijn! Ik heb vanaf het aankleden 's ochtends, tot en met het feest 's avonds alles voor hen vast mogen leggen. Heerlijk!

Ik was al vroeg bij hen, waar Bernd nog heerlijk op bed lag, terwijl Jacqueline al heerlijk aan het voorbereiden was. Met wat gezonde spanning en zenuwen uitkijkend naar een hele toffe dag! Dat eerste moment dat je elkaar dan ziet, blijft toch echt heel erg bijzonder. Ze bleven maar naar elkaar kijken. ;-)

Het was hartje winter en echt behoorlijk koud, maar Jacqueline en Bernd lieten zich niet kennen! We hebben een deel van de trouwreportage in het park gedaan en een zijn nog even de dorpstraat af gelopen. Hun trouwlocatie, 1892, zit daar ook, dus dat was helemaal makkelijk!

Na de ceremonie was er tijd voor taart, toost en een heerlijk walking diner. Wat zorgt dat voor een heerlijk ontspannen sfeer zeg! Op een volle maag, mocht het feest dan ook echt los gaan barsten! Jacqueline&Bernd, maar ook veel van hun familie en vrienden kunnen stijldansen. Er werd dus heel wat afgezwierd op de dansvloer!
StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Jacqueline&Bernd