Terug

Bruiloft Paul&Kirsten, Naardervesting & Van der Valk Almere

Deze dag mocht ik bij Kirsten beginnen. Lekker ontspannen, met een speciaal voor deze dag gemaakte playlist op de achtergrond. Onder toeziend oog van haar moeder en zus. Het hele grote voordeel was dat Paul praktisch om de hoek bij zijn ouders was. Zo kon ik dus bij hun allebei erbij zijn om die voorbereiding vast te leggen!

Voor de reportage reden we naar Naardervesting. Wat al goed in het gesprek naar voren gekomen was; het hoeft allemaal niet te serieus te zijn. En dat is gelukt! ;-) Met name gewoon lekker gelachen en lekker ontspannen de trouwreportage gemaakt. Heerlijk.
Nadat we bij de vesting gefotografeerd hadden, zijn we ook nog even een klein stukje het dorp in gelopen. Want ook daar is het echt prachtig!

Terug naar huis, waar het gezellig vol zat met vrienden en familie. Even lekker kletsen met alle gasten, om vervolgens naar the place to be te gaan; het stadhuis van Almere. Want in deze koninklijk romantische zaal, zou het dan daadwerkelijk gaan gebeuren. Het ja-woord!
Niet alleen ik, maar ook heel wat gasten kregen tijdens de ceremonie een hoop nieuwe wetenswaardigheden over Paul & Kirsten te weten. Er is dus goed gelachen tijdens deze ceremonie!

Na de felicitaties gingen we door naar Van der Valk in Almere. Waar een heerlijk diner en wederom een leuk spel op de planning stond. Met een prachtige costum made taart als afsluiter!
's Avonds groeide de groep vrienden, familie en collega's nog verder uit, voor een gezellig feest! Borrelen, dansen, met fotoprops op de foto. Met aan het eind van de avond de knallende afsluiter; een dansje samen met opa!
StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten StudioMarjoleinBrinkhorst-bruiloft-Paul&Kirsten