Terug

Familieshoot Soesterduinen

Terwijl ik deze blog schrijf, is het buiten mistig, guur en regenachtig. Wat een verschil met vorige week; toen was het heerlijk zonnig en hartstikke aangenaam! We spraken af bij de korte duinen, om de zondag ochtend drukte wat te vermijden.
We hadden de duinen inderdaad grotendeels voor onszelf, met uitzondering van ruiters en paarden die af en toe voorbij kwamen. Waar vol enthousiasme naar gezwaaid en geroepen werd. ;-)

We konden een heerlijke combinatie maken, tussen foto's van de meiden alleen, samen en met papa en mama erbij. Waarbij we gewoon lekker gespeeld hebben, geknuffeld, gegeten en gedronken, gerend en gesprongen en gerold. Wat hou ik toch van de veelzijdigheid van de duinen!

Heerlijk ook om de dynamiek te zien binnen een gezin en tussen de zussen. Lekkere dwarse buien, niet samen willen spelen en het volgende moment juigend en knuffelend naar je zusje toe rennen omdat ze een goede jeu de boules worp gooit.

Beste Marjolein,

Wat is het een prachtige serie foto's geworden, we zijn er heel blij mee. We hebben onze favorieten gemarkeerd, maar eigenlijk vinden we alle foto's mooi en heeft elke foto zijn eigen sfeer en emotie. De kinderen staan er ook op zoals wij ze zien, je hebt ze goed in beeld weten te brengen met hun eigen karakter, fantastisch!

Nogmaals bedankt.

Groetjes,
Esther en Mattijs

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Als ik nu naar buiten kijk, zie ik vooral mist en regen en een hele gure zondag ochtend. Brrr.... Vorige week waren we...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op z ondag 29 april 2018

StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg StudioMarjoleinBrinkhorst-Familieshoot-driezussen-Soesterduinen.jpg