Terug

Gezinsshoot in de Soesterduinen

Op een extra mooie dag voor dit gezin; de trouwdag van Ingrid en Sebastiaan! We hebben hem even geknepen wat het weer zou gaan doen, maar het is helemaal goed gekomen!
Een stevige wind, even een korte bui, maar daardoor wel prachtige luchten en een heerlijk rustige Soesterduinen!

Mijn fotoshoots probeer ik altijd zo spontaan mogelijk te maken. Niet teveel geposeer, lekker spontaan, lekker gek doen. En daar was dit gezin wel voor in! ;-)
De attributen als ballonnen en vliegers maakten het extra leuk, maar ook zonder konden ze zich prima vermaken! Er is heel wat af gekieteld, gerend, gestoeid en in de achtbaan gezeten.

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Van harte gefeliciteerd met jullie tien jarig huwelijk Ingrid & Sebastiaan! Erg tof dat ik jullie gezin op deze speciale...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op donderdag 5 oktober 2017

Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag Gezinsshoot-Soesterduinen-Trouwdag