Terug

Familieshoot Soesterduinen

Ik durf te zeggen dat we eigenlijk altijd wel lol hebben tijdens een fotoshoot. Maar zoveel als bij deze... Dat komt niet vaak voor. ;-)
Wat een ongelofelijk lieve, maar ook ongelofelijk grappige jongen is dit toch! Ik mocht Kyan al vaker fotograferen in het Winkelcentrum in Bloemendaal. Ook daar hadden we heel wat lol, maar deze eigen shoot overtrof dat toch echt.

Wel een vermoeidende shoot hoor... We moesten oppassen dat er geen beren waren. Navigeren tussen de cactussen door... Gelukkig wees Kyan ons de weg met zijn (wìjs)neus! En kon hij de blote billen boogy perfect uitvoeren. Een fotoshoot in het teken van lachen, rennen en nog veel meer grapjes. ;-)

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Kyan fotografeerde ik al een aantal keer in Winkelcentrum Bloemendaal en daar was ik al verliefd op hem. ;-) Maar nu ik...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op woensdag 23 augustus 2017

StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen StudioMarjoleinBrinkhorst-familieshoot-boerderij-Driebruggen