Terug

Newborn lifestyleshoot in Soest, met bad, flesje en kerstboom

Op een gure winterse dag in December mocht ik Quinten voor de tweede keer fotograferen. Eerder kwamen we elkaar al tegen toen ik hem fotografeerde bij de Albert Heijn in Baarn en hij ook meedeed aan de "Spetter van de week"-verkiezing! Heerlijk diep in slaap (oftewel, ook echt niet wakker te krijgen ;-) ) Mama vertelde dat ze eigenlijk wel een newbornshoot hadden willen laten doen, maar dachten daar eigenlijk al te laat mee te zijn.
Zo kwamen we aan de praat over een 'lifestyle-newbornshoot'. Dit gaat veel meer om jullie als gezin, de momenten samen met de kleine, lekker badderen, voederen, knuffelen, enz. En daar zit eigenlijk helemaal geen grens of richtlijn aan qua leeftijd!

Tijdens de gestyleerde shoot in de studio bewijs hij zich al als een perfect model, check de eerste foto van deze blog maar eens! Maar ook tijdens de newbornshoot was er niks anders over hem te zeggen. Ik had de nodige uitdagingen om bij hem te komen (iets met dichtgevroren deuren, een centimeter ijs op de voorruit, spekgladde wegen, enz. :P ), maar als je dan binnen komt bij zo'n tevreden mannetje (en een lekker zonnetje in de huiskamer) ben je toch echt accuut weer blij!

Ook nu was hij heerlijk in slaap en in eerste instantie niet wakker te krijgen. Maar... Vandaag mocht ik toch ook z'n grote ogen zien! We hebben heerlijk gebadderd, een flesje kunnen geven en gewoon lekker knuffelen en genieten. Kopje thee erbij, kerstlichtjes aan.... Heerlijk!

Laat onder het Facebookbericht over deze shoot weten wat je van deze shoot vindt!

Afgelopen zondag mocht ik Quinten weer op de foto zetten. Hij schitterde enkele weken geleden al als Spetter bij Albert...

Geplaatst door Studio Marjolein Brinkhorst op donderdag 21 december 2017

Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot Newborn-lifestyleshoot