Bruidsfotografie

Dè dag van jullie leven; daar mag ik bij aanwezig zijn! Ik voel dit als een hele eer en verantwoordelijkheid. Ik wil dat jullie de dag zoveel mogelijk kunnen beleven, zoals jullie zouden doen als er geen fotograaf met jullie mee zou gaan. Puur, zoals jullie zelf zijn en het zelf ervaren. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat we vooraf een klik hebben en we elkaar twee keer zien; dan kan ik veel meer met jullie dag meekomen als 'one of the guys'!
Soms op de achtergrond, soms gezellig mee kletsend (of dansend ;-) ).

Loveshoot

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we ook een mini-loveshoot doen; zo kunnen jullie direct voelen hoe ik te werk ga en wat jullie ervan vinden om bij mij voor de camera te staan. Een goede klik is namelijk superbelangrijk! Ik ben de hele dag bij jullie in de buurt; dan is het dus wel erg prettig als er gewoon een leuke, ontspannen klik is en we er samen ook gewoon een relaxte en leuke dag van kunnen maken.

Puntjes op de i

Zien jullie mij als de juiste persoon om jullie dag vast te leggen? Supertof! Jullie mogen me in de voorbereiding altijd benaderen met vragen, ideeën, enz. Ongeveer een maand voor jullie bruiloft zullen we nogmaals bij elkaar komen om alle details te bespreken en helemaal op één lijn te komen. Vaak doe ik dit op een van de locaties waar jullie trouwen of waar we de reportage zullen fotograferen.
Zo voelen we toch weer een stuk vertrouwder op jullie dag en kunnen we er nog gezelliger en meer ontspannen van genieten!

Tarieven bruidsfotografie

Tijdens onze kennismaking spreken we helemaal door hoe jullie dag eruit komt te zien. Wat vinden jullie belangrijk, wat willen jullie vastgelegd hebben, enz. De prijs is afhankelijk van het aantal uur dat ik bij jullie aanwezig ben;
4 uur €495,-
6 uur €595,-
9 uur €845,-
12 uur €1045,-
15 uur €1245,-

Trouwalbums

20x20cm - 10 pagina's (spreads) €250,-
30x30cm - 12 pagina's (spreads) €365,-
Bestel je trouwalbum direct bij de reportage en krijg €95,- korting!

Levering foto's

Na jullie bruiloft zorg ik binnen 48 uur voor een preview, die jullie ook online mogen gebruiken. Op deze preview zal mijn logo staan. Daarna ga ik stuk voor stuk met jullie foto's aan de slag! Circa 6-8 weken na jullie bruiloft krijgen jullie alle foto's te zien in een online galerij.
Als jullie deze dag ook in een mooi album verzameld willen hebben, zoeken jullie de favoriete foto's uit die sowieso niet in jullie album mogen ontbreken. Daarna ga ik het ontwerp voor het album voor jullie maken. Dit ontwerp krijgen jullie digitaal toegestuurd, waarna jullie zelf alle op- en aanmerkingen aan mij door kunnen geven. We gaan het album laten drukken, zodra jullie tevreden zijn over de opmaak!


Trouwreportage

Tijdens de reportage zal ik jullie helpen en sturen. Omdat je vaak zelf geen idee hebt wat je nou precies moet doen... En om samen tot supertoffe platen te kunnen komen! Ook hierin blijven we er een leuke, gezellige dag van maken. Willen jullie tussendoor even ergens koffie drinken of gewoon even ergens samen zitten? Helemaal prima!

We gaan vooraf ook samen overleggen wat jullie ideeën zijn voor de reportage. Het kan leuk zijn om de reportage ook een persoonlijk tintje te geven. Wellicht hebben jullie een toffe hobby of beroep, of hebben jullie elkaar op een bijzondere plek voor het eerst ontmoet. Sowieso leuk om jullie verhalen daarover te horen en wellicht ook leuk om mee te nemen voor de reportage!
De locatie van de trouwreportage bepaalt ook voor een groot deel de sfeer en stijl van de foto's die we zullen maken. Daar zullen we ook tijdens de kennismaking over gaan brainstormen!

Contact

Denken jullie dat ik wellicht de juiste match voor jullie ben?

Neem contact met mij op via info@studiomarjoleinbrinkhorst.com of 0681400135 om te kijken of ik de trouwfotograaf ben die jullie dag als 'one of the guys' met jullie mee beleeft en vastlegt zoals jullie dat willen!

De eerste kennismaking en de mini-loveshoot zijn gratis en vrijblijvend!


info@studiomarjoleinbrinkhorst.com --- tel: 0681400135 --- KvK 60098767 --- © Studio Marjolein Brinkhorst 2018 --- Disclaimer
Terug naar boven