Facebookpixel

U kunt mij mailen op info@studiomarjoleinbrinkhorst.com met vragen over bestellingen, fotoshoots, enz.
Ik beantwoord mails doorgaans binnen drie werkdagen.

Zelfportret

Over mij

Mijn naam is Marjolein Brinkhorst en ik woon sinds november 2014 in het prachtige, bosrijke Soest. Een ideale omgeving om te kunnen genieten van de natuur. Maar uiteraard ook een ontzettend mooie plek om je helemaal uit te leven met de camera! Of dit nu gaat om kleine insecten, reeën, paarden, gezinnen of een bruiloft... Het is hier prachtig!
Hiervoor woonde ik in de buurt van Gouda. Mijn werkgebieden zijn dan ook met name Rotterdam en Gouda, of juist Utrecht, Soest en Amersfoort. Echter ben ik zeker in de gelegenheid om naar elk gebied in Nederland af te reizen.

Tevens ben ik in het bezit van een mobiele studio, waarmee we op een gewenste locatie af kunnen spreken om studiofoto's te maken. Mits u een ruimte heeft van om en na bij 2x3m kan het eventueel zelfs bij u thuis! Ik heb dan een compacte studio met diverse achtergronden en attributen bij me voor een groots resultaat.

Voorbereiding

Wanneer u door mij foto's wilt laten maken, zullen we overleggen over wat u voor ogen heeft. Wilt u foto's op locatie of in de studio, zijn er foto's of combinaties van personen die u extra waardevol zou vinden om te hebben? Hierna kiezen we de locatie uit die het beste bij uw wensen passen. Gaan we de natuur in, zoeken we een mooie industriële locatie op, fotograferen we bij u thuis? De locatie draagt in grote mate bij aan het eindresultaat en de sfeer van de foto's!
Ik werk met name in de omgeving Rotterdam/Gouda en Soest/Amersfoort, maar het is geen enkel probleem om verder te reizen om elders te fotograferen.

Tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden. Het is heel normaal en herkenbaar dat jullie eigenlijk geen idee hebben hoe je je precies moet gedragen en wat je precies kunt verwachten van een fotoshoot! Daarom zal ik jullie onder andere door middel van wat opdrachtjes sturen. Er zullen een aantal klassieke geposeerde foto's bij zitten wanneer jullie met een groep zijn, maar daarna gaan we lekker losjes aan het werk. Mijn doel is om mooie, pure beelden te maken! Daarom stuur ik meer aan op het ontspannen en vrij voelen, dan het precies poseren. En uiteraard zal ik er echt wel op inspelen als iets niet erg flatteus is.

Achteraf

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Als jullie dat leuk vinden, kunnen jullie ook een preview op Facebook krijgen! Dan hoef je iets minder lang in spanning te zitten om het eerste resultaat van jullie shoot te zien.
In mijn nabewerking zorg ik ervoor dat de foto's op een natuurlijk manier, optimaal zijn. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de sfeer behouden of zelfs versterkt wordt door mooie contrasten, kleuren en belichting. Daarnaast bekijk ik ze stuk voor stuk om te kijken of er nog aanpassingen nodig zijn.
Nadat jullie de foto's ontvangen hebben, kunnen jullie altijd nog contact met mij opnemen voor extra bewerkingen. Wellicht wil jij bijvoorbeeld een andere foto graag in zwart-wit! Jullie kunnen altijd afdrukken nabestellen via mij. Op die manier zijn jullie verzekerd van de beste kwaliteit producten en een geoptimaliseerde foto. Kiezen jullie voor het pakket met de originele (HR) bestanden, kunnen jullie uiteraard ook zelf elders jullie afdrukken bestellen. Zelfportret

Pure schoonheid

Dat houdt bijvoorbeeld in dat ik de baby's niet met allerlei hulp en nabewerking in houdingen breng die ze nog lang niet kunnen (bijvoorbeeld zelf hun hoofd omhoog houdend) of de huid helemaal egaal poetst; dat kleine en breekbare is juist zo ontzettend mooi! Uiteraard haal ik krasjes en grote oneffenheden weg, en zorg ik voor een niet te extreme tint. Maar juist de oneffenheden vertellen ook het verhaal van de geboorte. Net als de rimpels en grijze haren van een oma vertellen over het leven dat zij al geleefd heeft.
Door de foto's niet te sterk te bewerken, zijn de foto's ook direct tijdloos! Als je over 10 of 20 jaar de foto's terug ziet, zie je niet de trent van toen, maar mooie, natuurlijke beelden.

De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto's die ik voor jullie maak!

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Wilt u graag meer weten over eventuele kosten en mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op; ik denk graag met u mee!

info@studiomarjoleinbrinkhorst.com --- tel: 0681400135 --- KvK 60098767 --- © Studio Marjolein Brinkhorst 2016 --- Disclaimer
Terug naar boven