Klik als u terug wilt gaan naar Tarieven of als u tips over zwangerschapsfotografie of newbornfotografie wilt lezen.

Tips familiefoto's

Bij een fotoshoot van het gezin of de familie is het het allerbelangrijkste dat je alle zorgen los laat. Je wilt dat iedereen er goed op staat, alle haren en kleren goed zitten, iedereen luistert en mee werkt, je die foto's voor elkaar krijgt die jou zo mooi lijken. Maar hoe meer je je hier druk om maakt, hoe moeilijker het allemaal gaat. Vaak zijn juíst ook de niet doordachte, spontane, misschien wel heel rommelige momenten, dé momenten waar de leukste foto's uit komen.

Dat betekent uiteraard niet dat je helemaal niks voor mag bereiden of uitdenken, maar laat het in ieder geval los als het niet loopt zoals je in je hoofd had.
Hieronder volgen een aantal tips die je in je voorbereid kunnen helpen.


Kleding


Studio of buiten?

Buitenfoto's zijn natuurlijk ook wel afhankelijk van het jaargetij, alhoewel er met hartje winter of zelfs met regenachtig weer ook prachtige foto's te maken zijn! Los daarvan zijn er voor beide soorten shoots voor- en nadelen te noemen. Vaak overleggen we dan ook vooraf wat voor jouw situatie het meest geschikt is.

Voordelen studiofoto's

Voordelen buitenfoto's

Diverse tips

info@studiomarjoleinbrinkhorst.com --- tel: 0681400135 --- KvK 60098767 --- © Studio Marjolein Brinkhorst 2016 --- Disclaimer
Terug naar boven