Klik als u terug wilt gaan naar Tarieven of als u tips over gezinsfotografie of newbornfotografie wilt lezen.

Tips zwangerschapsfoto's

Bij een fotoshoot komt het een en ander aan voorbereiding kijken. Via deze weg wil ik vast een aantal tips meegeven! Wanneer u een shoot bij mij boekt zullen we dit, en nog meer, ook vooraf doornemen zodat u echt met een gerust en voorbereid gevoel de shoot in kunt gaan!

Kleding

Verreweg de meeste onzekerheid gaat over kleding. Wat bij alle shoots het àllerbelangrijkste is; zorg dat je jezelf straks herkent in de foto's! Tenzij je heel bewust een bepaalde stijl neer wilt zetten, kun je het beste zo dicht mogelijk bij jezelf blijven. Zodat jij, je partner en anderen echt jou/jullie terug zijn op de foto's.
Los daarvan heb ik ook een aantal andere tips;

Studio of buiten?

De mogelijkheid voor buitenfoto's zijn natuurlijk ook wel afhankelijk van het jaargetij, alhoewel er met hartje winter ook prachtige zwangerschapsfoto's te maken zijn! Los van het weer zijn er voor beide soorten shoots voor- en nadelen te noemen. Een combinatie van beiden is ook mogelijk, maar afhankelijk van de plannen die we hebben en de locaties die we precies kiezen, zal hier wel een nader te bepalen meerprijs aan verbonden zijn.

Voordelen studiofoto's

Voordelen buitenfoto's

info@studiomarjoleinbrinkhorst.com --- tel: 0681400135 --- KvK 60098767 --- © Studio Marjolein Brinkhorst 2016 --- Disclaimer
Terug naar boven